C.E. PEDREGUER

CORRECTIU EXCESSIU

CORRECTIU EXCESSIU

CE PEDREGUER 1-4 CD DENIA

Onze: Gauchi (P), Ivan (C), Miquel, Pepe, Toni (75, Toni Andrés), Rodri (46, Carlos Eduardo), Jaume, Mondéjar, Abel, Borja Martínez (66, Sergi), Cabo i Hugo. Carlos Eduardo (75, Eloy).

Derbi comarcal entre el CE Pedreguer i el Denia saldat amb una abultada victòria visitant. El quadre local afrontava un partit verdaderament complicat davant un equip amb molta qualitat sumat a les numeroses baixes que arrastren desde l’inici de temporada comptant fins amb 3 juvenils en la banqueta. La primera part va començar satisfactòriament per als locals, en pocs minuts els dos centrals del Denia acumulaven dues targetes grogues i Cabo tenia una bona oportunitat pero el remat va ser fallit. Tot va ser un miratge, es repetien els fantasmes de l’any passat amb el mateix autor. Josep Ronda va xutar en un lloc a priori sense perill però va fer impossible l’estirada de Gauchi. Abans del descans el Denia castigava de nou amb dos gols obra de Panucci. El primer es va quedar sol davant de Gauchi i el segon en una treta de corner en curt la va empalar de volea i va fer el tercer del partit. El resultat pareixia massa voluminós pel que s’havia vist entre els dos equips.

Malgrat la bona reacció dels homes d’Octavio en la represa, Panucci aprofitava una indecisió arbitral per possible falta a Ivan en un salt disputant la pilota i de nou feia mal en les malles blaves. El carrusel de canvis donava entrada als 3 juvenils (Carlos Eduardo, Sergi i Toni Andrés). Carlos va disposar d’una gran ocasió després de desfer-se de dos rivals en el pic de l’àrea amb una «croqueta» però el llançament va eixir algo desviat del marc visitant. Sergi i Toni van actuar amb bona nota, amb ells en el terreny va arribar el gol blavet. Passada entre línies per a Cabo que veu a Hugo sol i remata a plaer per fer el definitiu 1-4. Destacar la reaparició de Eloy després d’arrossegar una lesió que l’ha tingut una temporada absent. Al remat una derrota excessiva per el que es va veure en el terreny de joc però així de difícil és aquesta categoria.

L’altra cara de la moneda la va donar el Juvenil que va guanyar a la UD Altea «B» 2-1. Tot i que la primera part va ser grisa (0-0), la segona part l’equip va traure caràcter i es va endur la victòria. No obstant, en l’inici de la segona part l’equip va sofrir per partida doble, gol i expulsió de Jose Rodríguez. Crespo va introduir molts canvis que van revolucionar el partit i la sensació no era de que el Pedreguer jugara amb un jugador menys. L’empat arribava a baló parat obra d’Arnau cabotejant a les malles. I el gol de la victòria la va certificar Ximo en un gran llançament per baix la barrera. Reacció a temps de l’equip juvenil que serveix per a adonar-se que el partit dura 90 minuts i la intensitat sempre deu ser la mateixa. Enhorabona blavets!

#AMUNTBLAVETS #AMUNTPEDREGUER