C.E. PEDREGUER

CONTRA EL VENT I LA PLUJA

CONTRA EL VENT I LA PLUJA

Onze inicial: Gauchi (P), Ivan, Àlex, Borja Céspedes, Pepe, Carim, Jaume (Montaner, 85), Joel (José Martí, 65) Joe, Miralles (Carles, 80) i Borja Martínez (Rodrigo, 75).

L’equip Sènior del Club Esportiu Pedreguer rebia la visita d’un equip complicat de batre, El Campello. Un equip que ocupa la sisena posició junt amb la II-licitana Esportiva Raval amb una diferència de 5 punts respectivament del Pedreguer. Una victòria significava un pas més endavant per part dels nostres. El dia es presentava complicat, es van complir els presagis. Les condicions climatològiques feien impossible la pràctica del futbol sobre la gespa. El camp no podia drenar l’aigua a causa de les grans pluges torrencials que assolaven el poliesportiu. Tal volta, aquest factor va beneficiar al Pedreguer una mica, ja que el Campello es caracteritza per ser un equip que palpa molt l’esfèric, cosa que en aquest partit no va poder fer i li va costar acostumar-se a les condicions del terreny de joc.

La primera part del Pedreguer va ser molt bona, els jugadors tenien clares les pautes i les directrius assignades per Octavio. L’equip sabia que si el baló arribava a l’àrea de l’equip rival, a aquest li costaria moltíssim poder allunyar el perill degut a les dificultats per rebutjar la pilota de manera efectiva. I així van ser els primers minuts, embotellament i ocasions clares, sobretot a baló parat, que per poc no certifiquen l’1-0. En el minut 3 hi han unes possibles mans reclamades pels jugadors, però l’horrorosa visibilitat dificulta que l’àrbitre prenga la decisió de xiular penal. Quasi en l’equador de la primera part, arribà el gol. Un baló mesurat de Joel en un tir lliure el rematava de cap un encertat Borja Martínez impossibilitant l’estirada del porter i certificant l’1-0. Però els visitants a poc a poc van anar acostumant-se a les condicions del terreny de joc. I en els minuts postrers al gol, el Campello disposaria d’una gran ocasió però el remat dins l’àrea passaria per dalt dels pals de Gauchi. De nou en el minut 24 Pepe remata fora un baló penjat. 10 minuts després arribaria el segon de la vesprada. Era molt complicat penjar la pilota de forma efectiva, però Àlex situat en el mig del camp no s’ho pensà dues vegades. Amb molta picardia i habilitat alçà el baló,  i posteriorment el colpetjà fins arribar dins l’àrea, el defensor rebutja malament i el killer, de nou, apareixia amb la canya preparada per a embossar la pilota en les malles. 2 gols de Borja que donaven certa tranquil·litat al Pedreguer. Abans del descans Joe provava fortuna des de 3/4 de camp anant-se’n l’esfèric per pocs centímetres per dalt l’escaire. Descans, i era moment de reposar forces per a una segona part que anava a ser més complicada.

Ja començada la segona part, en el Poliesportiu plovia més que mai, alguns aficionats es veien obligats a resguardar-se i la visibilitat era nul·la. Els primers minuts el Campello va assetjar la porteria de Gauchi, les ocasions es succeïen i molt prompte, en el minut 50 arribaria el 2-1 en una indecisió dins l’àrea del Pedreguer. El Campello tenia el domini, no obstant, el Pedreguer donava la sensació que en algun contra-atac faria el tercer. I a punt va estar en el minut 62, gol anul·lat a Borja per posició de fora de joc molt dubtosa. El davanter li ho reclamà a l’àrbitre però la decisió ja estava presa. Ja en el minut 77 va arribar el 3-1 definitiu amb una molt bona jugada. Triangulació entre Miralles i José Martí en la vorera de l’àrea, i passada de la mort perquè Joe definira a plaer. En els instants finals de partit una ocasió per a cada equip. En un corner a favor del Campello i un mal rebuig, remataven alt i s’escapaven les possibilitats de retallar distàncies. I en l’últim minut, un gran baló filtrat per Rodrigo, rebutja la defensa malament de nou i en el que pareixia el 4-1 en un bon tir de Carim, el porter va fer una gran estirada per enviar la pilota a corner. Sense més història, final del partit i els jugadors que es retiraven als vestidors celebrant la victoria, aplaudits i aplaudint de forma recíproca als aficionats fidels del Pedreguer. Victòria i 3 punts més per al Pedreguer.

Menció especial per als aficionats del Club Esportiu Pedreguer, que van donar la talla. A pesar de les catastròfiques condiciones climatològiques en el Poliesportiu Municipal, van estar animant i suportant a l’equip al peu del canó. Cadascú a la seua manera. A peu de camp, a les grades, baix del portxe dels vestidors, en la carpa del bar o dalt del vehicle. El Club Esportiu Pedreguer us vol agrair la gran tasca que vau fer en un Diumenge 31 de Març del 2019 que sempre serà recordat.

La pròxima jornada el Pedreguer visitarà el camp del Mediterraneo. Horaris pendents del Comité de Competició.

AMUNT PEDREGUER! AMUNT BLAVETS!