C.E. PEDREGUER

Comunicat oficial

Comunicat oficial

Des de la directiva del C.E.PEDREGUER volem donar l’enhorabona per la recent creació i presentació d’un nou club al poble de Pedreguer, una notícia excepcional per a aquest poble ja que dona oportunitats a jugadors del mateix de practicar l’esport del futbol i que havien de recaure en altres clubs, degut principalment a no poder jugar amb el C.E.PEDREGUER en la categoria més alta que organitza la federació valenciana de futbol que és la de regional preferent.

I com tothom pot entendre per a mantindre la categoria s’ha de confeccionar un equip exclusivament per a aquesta, la qual cosa comporta a vegades haver de prescindir de jugadors criats en la pedrera. La nostra il·lusió és formar un equip de pedrera representant-nos en aquesta categoria, per això, també dir que el 45% de jugadors de la nostra plantilla són «canterans» per la aposta per la nostra gent.

Hem de recalcar que quan se’ns va plantejar la possibilitat de formar un equip filial per a donar cabuda als jugadors que no podien estar esportivament en preferent, es va rebutjar a curt termini per falta de pressupost per a mantindre-ho, i perquè creiem que el sènior i el juvenil es mereixen tota l’atenció possible per a un bon funcionament d’aquests dos equips.

I per anar tancant volem comunicar que per part nostra hem notat un descens dels ingressos (socis-lones-pag. Web-cartell). Les raons poden ser: la incertesa per la pandèmia, la crisi econòmica i per descomptat la divisió que tenen els aficionats al futbol del poble, pel fet que realment no saben si fer costat al club de tota la vida o al creat aquesta temporada. Des d’ací volem comunicar a l’afició de Pedreguer que faça costat a tots dos clubs per igual, que tant els uns com els altres hem de conviure en harmonia i no volem que l’opinió pública es pose en contra ni del C.E. PEDREGUER ni del C.F. JOVENTUT PEDREGUER.

Per a concloure, sol·licitarem un conveni de col·laboració entre tots dos clubs per a tindre possibilitat d’incorporar alguns jugadors en un futur en el nostre equip entre altres coses, agermanar-nos per al bé d’ells, nostre i per descomptat del futbol de Pedreguer en general. Si el conveni arriba a bon port es farà un comunicat oficial en les plataformes pertinents.

Amunt Blavets!