C.E. PEDREGUER

Single Blog Title

This is a single blog caption

CF ORBA 1-2 CE PEDREGUER #LANOSTRACOPA

Onze: Gauchi (C), Jose Roselló (Àlex Serra), Miquel, Raul Fornés, Miralles, Mondéjar, Pepe (Ximo Mañas), Meji, Maverik, Abel (Axel) i Hucha.

Ambient impressionant en el partit de copa que va enfrontar a l’Orba i al Pedreguer. Els dos equips presentaven moltes baixes, ja que, el partit es va disputar enmig d’un pont festiu que trastocava els plans i era complicat d’ajustar per a que es participara amb les dos plantilles quasi al complet. Però el partit va ser molt atractiu per als aficionats amb una primera part on el Pedreguer va eixir dominant la pilota. Els llançaments llargs de Raul i Miquel buscant a Maverik i Meji habilitaven atacs prometedors amb un Orba que va començar tancat buscant la contra. Quan es va adonar que si es tancaven no tindrien opcions contra el Pedreguer van decidir anar a pel partit. Hucha va disposar de dues ocasions, dos dispars fora l’àrea i un per poc no és gol. El gol blavet va arribar en un corner ben rematat i Abel amb la canya a punt en el rebuig fa el primer del partit. Poc a afegir fins al descans, quan quasi moria, l’Orba a baló parat i amb dos jugadors sols davant Gauchi va empatar el partit en una «pájara» defensiva.

La segona meitat va ser molt més igualada, Pinxito i l’entrada de Ximo van possibilitar més oportunitats per a que l’Orba poguera endur-se el partit. Però l’habilitat de Maverik i un Abel que estava de dolç van desigualar l’eliminatòria. Internada de Maverik, que habilita a Abel entre línies, i aquest defineix de forma magistral picant la pilota per dalt del porter. Fins al final del partit l’Orba ho va intentar però la defensa blaveta i Gauchi, que va fer unes quantes parades de mèrit van propiciar que el Pedreguer acabara guanyant el partit i passar l’eliminatòria.

#amuntblavets #lanostracopa