C.E. PEDREGUER

CE PEDREGUER 1-2 SD SUECA ; JUVENIL 1-0 UD ALTEA "A" (*)

CE PEDREGUER 1-2 SD SUECA ; JUVENIL 1-0 UD ALTEA «A» (*)

Onze inicial: Gauchi (P), Àlex (C), Jordi, Cristian de Luis (54, Cambronero), Cabanilles, Jaume, Mondéjar (72, Giménez), Meji, Maverik (72, Carbó), Axel (64, Pepe) i Hucha.

El Pedreguer venia d’una ratxa negativa que va trencar la passada jornada a domicili en Cocentaina, i el Sueca li guanyava al Calp en casa. Les condicions climatològiques no eren les millors per disfrutar d’un partit de futbol però l’aficionat va respondre i va acudir al Poliesportiu municipal de Pedreguer. Als 10 minuts de partit el Sueca ja avisava a baló parat aprofitant l’aire a favor per a intentar fer mal a la porteria de Gauchi, poc després, en el 17 un corner enverinat es rematat en boca de gol i arriba el primer. L’equip de Davo va intentar refer-se fins que en el minut 33 una centrada al cor de l’àrea d’Àlex és rematada per Axel llepant la pilota per a fer impossible l’estirada del porter. Fins al descans poc a destacar quant a joc.

En la represa els dos equips ben plantats, però en el 53 un baló llarg en una contra deixa sol al davanter davant Gauchi amb la mala sort que Cristian de Luis es lesiona en la mateixa jugada i no pot seguir al jugador del Sueca. En el mà a mà no perdona i fa l’1-2. Van entrar homes de refresc per intentar anar per l’empat, però lluny de la realitat el Pedreguer no va reaccionar i els 3 punts van volar cap a Sueca.

El juvenil, que s’enfrontava a continuació amb l’Altea «A» va començar guanyant 1-0 fins que un jugador visitant va ser expulsat i es va enfrontar en la grada local arribant a les mans entre dues parts. L’àrbitre es va veure obligat a decretar la suspensió del partit. No cal dir, que s’ha de condemnar aquest tipus d’actes que embruten aquest meravellós esport.

#amuntblavets