C.E. PEDREGUER

Single Blog Title

This is a single blog caption

CE PEDREGUER 0-0 RACING D’ALGEMESÍ

Onze: Gauchi (P), Miralles, Àlex (C), Cristian, Kike, Maverik (83, Serra), Meji (46, Kevin), Pepe (87, Miquel), Mondéjar (46, Jaume) Abel (73, Arnau) i Alfie.

Empat a 0-0 en un encontre disputat, competit però sense massa ocasions de gol. El partit va començar animat, no per part del Pedreguer que va eixir un poc adormit, l’Algemesí va disposar de dues oportunitats per avançar-se en el marcador però la fortuna i el poc acert dels jugadors visitants ho van evitar. Passat l’equador de la primera meitat, Meji feia seua la banda dreta, i en una internada dins l’àrea fa provar al porter enviant el baló a corner. El partit no va estar exempt de polèmica, una falta molt ben botada per Àlex va ser rematada per Cristian a les malles però l’assistent va alçar la bandera i es va xiular fora de joc. Fins al descans, poc més a afegir, Maverik també ho intentava però sense obtindre fruit de les seues incursions.

En la segona meitat va entrar en escena Kevin, que feia molt de mal per banda, internant-se o centrant balons contínuament. No obstant, Alfie no remata bé una bona centrada o Maverik en boca de gol no va poder definir ja que Kevin va decidir xutar a porteria i el baló se’n va anar per dalt. Va hi haure temps per a veure de nou als juvenils Arnau i Àlex Serra. Arnau li va donar mobilitat, frescor i dinamisme al partit. En un desmarcament, es queda sol i encara porteria però malauradament es va xiular fora de joc. El domini era quasi total, però l’electrònic no es va moure.

El punt pot aparentar ser insuficient, i realment no serveix a ningun dels dos equips. Tot i això, aquest punt significa que és el 3er partit consecutiu que en la porteria no s’encaixa cap gol, que el Pedreguer segueix en la lluita, i que la setmana que ve s’ha d’anar a l’Olleria a per els 3 punts.

El Juvenil, per la seua part no va poder disputar el partit el Dissabte davant el Campello perque el terreny de joc estava anegat i era impossible la pràctica del futbol.