C.E. PEDREGUER

Single Blog Title

This is a single blog caption

CDF JAVEA 0-0 CE PEDREGUER ; JUVENIL 2-2 CF RACING AKRA DE ALICANTE

Onze: Gauchi (P), Miralles, Ivan (C), Jordi, Àlex, Cambronero, Jaume (89, Cristian de Luis), Mondéjar, Maverik (46, Kevin), Meji (60, Axel) i Alfie (82, Abel).

El Pedreguer visitava al Xàbia després de donar una molt bona imatge en La Nostra Copa davant el Gandia, malgrat el resultat final. Al Pedreguer li va costar entrar en dinàmica de partit com ja és habitual, sempre ben plantat darrere no va concedir pràcticament ni una ocasió clara en la primera meitat. No obstant, passats els 20 minuts, es va sentir més còmode en el terreny de joc i va començar a dominar l’esfèric. El partit, a priori atractiu, va ser embrutat per una actuació, no del col·lectiu arbitral, sinó de l’àrbitre principal que va voler ser el protagonista de la vesprada amb decisions que van perjudicar clarament als dos equips, les més decisives en contra del Pedreguer. La primera, en el 30, una entrada amb la planta del peu a l’altura de l’espinella de Castells sobre Cambronero es va saldar en una targeta groga que clarament devia ser roja. Ja en la segona meitat el Xàbia va començar dominant la pilota però amb un Pedreguer sòlid darrere. La segon jugada polèmica va ser un penal no xiulat, Kevin s’anticipa al defensor, aquest l’espenta per darrere quan ja encarava la porteria i l’àrbitre inexplicablement no va assenyalar la pena màxima. La banqueta i la grada blaveta no donava a crèdit del que estava passant. Per a més inri, poc després Castells salta amb el colze sobre Kevin i l’àrbitre de nou, es guarda la targeta groga i li la perdona al defensor del Xàbia. En la jugada de després el Xàbia amb una bona jugada a la contra, és planta sol contra Gauchi i Mondéjar clava la cama per darrere i és expulsat. Va hi haure temps per a un gol fantasma del Xàbia, que pareix que no entra en cap moment i un gol anul·lat per posició de fora de joc molt justa del davanter Ruben. Axel la va tindre en les seues botes en una bona contra i una bona passada d’Abel però la pilota es va desviar de la porteria d’Edu Samblas. Encara va quedar temps per a quedar-se amb 9 per doble amonestació d’Ivan. En definitiva a una vesprada de futbol, a priori atractiva, empanyada per una actuació deplorable de l’àrbitre principal.

D’altra banda el Juvenil va empatar en Pedreguer davant el Akra de Alacant per 2-2. Els de Crespo, es van avançar en l’electrònic per mitjà de Nico, però l’equip visitant va aconseguir donar-li la volta al marcador. Inmediatament Arnau va posar les taules i així es va quedar fins al final. Continuen segons amb 26 punts.