C.E. PEDREGUER

CD CONTESTANO 0-2 CE PEDREGUER; CD DENIA 0-2 JUVENIL

CD CONTESTANO 0-2 CE PEDREGUER; CD DENIA 0-2 JUVENIL

Onze: Gauchi (P), Miquel (48, Cambronero), Jordi (C), Cristian de Luis, Cabanilles, Jaume, Mondéjar, Antonio, Carbó (65, Maverik), Axel (37, Giménez) i Hucha (79, Alfie).

El Pedreguer va aconseguir retrobar-se amb la senda de la victòria en un camp molt complicat on cap equip havia aconseguit endur-se els 3 punts. Havia de revertir la dinàmica negativa i els de Davo ho van fer i amb nota. El partit va començar amb domini local amb algunes ocasions ben desbaratades per la defensa blaveta, però el domini va durar 20 minuts. En la primera oportunitat del Pedreguer Hucha es va retrobar en el gol i per partida doble, en el minut 31 en una rematada de cap i poc després en el 42 de nou perforava la porteria del Contestano després d’un gran contra atac. Poc abans del descans Axel va eixir lesionat i va ingressar Giménez que li va donar calma i possessió a l’equip. La segona meitat no va tindre un clar dominador i en els últims minuts, el Contestano amb la recerca de la remuntada, va arriscar més i el partit es va obrir més, on Maverik va aprofitar els espais en banda per poder fer mal. L’equip local va crear més perill però el temps es va esgotar i els 3 punts que viatjaven cap a Pedreguer.

CD DENIA 0-2 JUVENIL

El Juvenil també es va endur una gran victòria en el feu del Denia en un partit on va ser clar dominador, però amb un Denia que eixia molt bé a la contra i va crear perill en algunes ocasions. El primer gol el va convertir Anass de penal i el segon en l’última jugada del partit, falta molt ben botada per Ximo, para el porter, el rebuig toca en el travesser i Àlex Serra amb la canya preparada espenta la pilota i certifica el 0-2 definitiu.

#AMUNTBLAVETS