C.E. PEDREGUER

CARA I CREU

CARA I CREU

Cara per l’equip senior del CE Pedreguer que va guanyar contra un rival que anava per darrere d’ell, el qual li treu més diferència i dona un colp més d’autoritat en la lliga demostrant que es un equip que va a més.

L’equip local va guanyar 2-0 amb gols de Borja Martinez i Rodrigo Morales en un duel que defineix les aspiracions d’un i altre equip. Per la part local, ens confirmem com un equip de la part alta, el qual lluitarà com ho ha fet durant tota la temporada fins el final per obtindre el millor resultat possible en la classificació final. Per davant es situa el Calvari de Benidorm a 3 punts, i la Nucia B a tant sols un punt de nosaltres. Les pròximes jornades seràn molt entretingudes.

No perdau detall!!!

Pel que fa a la creu, el nostre juvenil que pareix que no puga eixir de les ratxes negatives que de quant en quant li venen. En el partit jugat dissabte on el juvenil pugue guanyar, pero en algunes fases del partit estaven totalment desconeguts, els quals tenen com a conseqüència l’acumulació de gols en contra que fan que el remuntar en camp rival siga d’alló més complicat. Per tant, no queda altra que treballar més i més per traure esta tendència negativa que porten damunt.

Esperem que la setmana vinent en partit jugat dissabte a les 16:30 puguen llevar-se esta espineta que tenen clavada.

Recordem a l’afició que son una part importantíssima en el suport que donen als jugadors, per tant, convidem a l’afició assistir al poliesportiu municipal de Pedreguer el dissabte per animar al juvenil, i si es voleu desplaçar per vore al primer equip que juga contra el Racing de San Gabriel, en horari per determinar encara.

Amunt blavets!!!