C.E. PEDREGUER

BONES SENSACIONS I 3 PUNTS

BONES SENSACIONS I 3 PUNTS

Onze Inicial: Gauchi (P), Eloy Martí (Carles Mondéjar, 15), Jordi Montaner, Àlex Gayà, Joe, José Martí (Rodrigo Morales, 42), Carim, Joel, Jordi Chávez, Vicent Miralles i Borja Martínez

El Pedreguer arribava amb moltes baixes en aquest encontre. Sumat a les lesions d’alguns jugadors: Pepe, Borja Céspedes i Ivan Malter no podien disputar aquest partit per estar sancionats pel Comité de Competició. Baixes que l’equip no va notar, ja que va realitzar un partit molt seriós des de l’inici. Per part de l’Ondarense, venia de perdre per la mínima 2-1 en el Campello, rival de la pròxima jornada del Pedreguer.

Al començament del matx, el Pedreguer pressionava l’eixida de baló de l’Ondarense i viceversa. Els dos equips estaven tantejant-se. Disputats els 5 primers minuts la possessió es decantava una mica cap a l’equip local. Però els nostres estaven molt bé situats en el terreny de joc i no es van crear ocasions per part local. El partit va ser molt accidentat. En el minut 15 Octavio es veu obligat a substituir a Eloy Martí al patir una lesió en el turmell en la disputa d’un baló. Entrava Carles i l’equip havia de reestructurar-se. Joe passava al lateral dret, mentre que José Martí al lateral esquerre i Carles a la medul·lar. Just després, en un rebuig de la defensa del Pedreguer, el baló supera als defensors de l’Ondarense, i el més llest, Borja Martínez va fer el primer de la vesprada, veient com el porter eixia pel baló i no dubtà en fer-li un globus impecable que va tocar les malles. De nou, en el minut 24 contra-atac molt ben executat pels 3 de dalt. Borja li fa una passada a Joel a la vora de l’àrea, els defensors intenten tapar el tir, Miralles apareix per la dreta sol, rep el baló ja dins i defineix al primer pal. 25 minuts de partit, i els dos gols donaven certa tranquil·litat als visitants. Ja en el minut 42, de nou el Pedreguer pateix una lesió, José Martí és substituït per Rodrigo Morales i de nou l’equip havia de reestructurar-se. Joe tornava al lateral esquerre i Rodrigo es situava en el lateral dret. Arribat el descans, bones sensacions.

L’inici de la segona part va ser l’esperat. L’Ondarense avançava les línees intentant reduir les diferències en el resultat. Però, de nou, el Pedreguer desbaratava els intents dels locals. Canvi tàctic de nou en el Pedreguer. Jordi Chàvez passava al lateral i Rodrigo d’extrem. L’equip buscava una bona eixida de baló i contra-atacar amb la rapidesa de Rodrigo. En el minut 50, un baló ben filtrat per l’Ondarense no acabà en gol per ben poc, gràcies a la rebutjada de Joe en l’últim instant quan el davanter ja es disposava a xutar el baló. 5 minuts més tard en un contra-atac del Pedreguer, Joel Flores envià un baló al primer toc llepat amb l’interior de la seua bóta que deixà sol a Rodrigo davant el porter. En aquesta ocasió, el globus de Rodrigo va anar per dalt l’escaire. Ja en el minut 67 arribaria el típic gol de Joe. El porter local no estava tenint el seu millor dia i Joe ho va certificar. Conducció per 3/4 de camp, xut sec i fort que el porter no aconsegueix blocar i la pilota que se li escapa de les mans. 0-3 i el partit es posava molt de cara. Fins als instants finals del partit no va hi haure molt a destacar. Moltes interrupcions i amonestacions per part dels dos equips. En el minut 90 arribaria l’última ocasió del Pedreguer en el Vicente Zaragoza. Xut de Borja Martínez rebutjat en un defensor, baló dividit, i ahí estava Rodrigo per fer el seu gol peró l’esfèric va llepar el travesser. I en el temps afegit l’Ondarense va reduir distàncies en un baló penjat, indecisió dins l’àrea xicoteta i el defensor local espenta la pilota dins la porteria. Final, 1-3 i sensacions positives a pesar del gol en el temps afegit.

La pròxima jornada els nostres s’enfrontaran al Campello en el Poliesportiu municipal de Pedreguer, equip 6é classificat que ja vam aconseguir batre per la mínima en els instants finals de partit amb un gol de Vicent Miralles. L’equip, com sempre necessitarà el suport de la nostra afició en un partit complicat. Horaris i sancions pendents de resolució del Comité de la Federació.

AQUEST CAP DE SETMANA VINE A ANIMAR AL PEDREGUER, ET NECESSITEM!

AMUNT PEDREGUER! AMUNT BLAVETS!