C.E. PEDREGUER

BONES SENSACIONS

BONES SENSACIONS

Aquest cap de setmana ha sigut molt propici pels dos equips del club.

En primer lloc, el juvenil va trencar la mala ratxa i dinàmica que portava els últims partits i va guanyar front un rival que l’apretava en la classificació. Aquest es el Sporting de Benidorm, equip que ha sigut comprat pel Calvari de Benidorm, el qual lluita amb el senior per les primeres posicions de la lliga. Esperem que el resultat del juvenil front el Sporting siga el mateix que el del primer equip en properes jornades; això significaría un gran pas.

Pel juvenil, en partit disputat en dissabte en el camp propi, van marcar Alex García amb una gran volea, el qual va continuar Alex Roig que va jugar en posicions mes davanteres. Pels contraris van reduïr distàncies en els últims minuts però no va ser suficient ja que la veteranía de l’equip que entrena Raul Romera va ser suficient per adormir el partit i endur-se els tres punts.

Destacar el gran esforç que van mostrar tots els jugadors, a banda del nostre porter Pau Miralles que està jugant per ser l’ùnic porter quant encara no està totalment recuperat de la seua lesió que l’acompanya les últimes setmanes.

Per que respecta al primer equip, en un partit disputat en la tarda de dissabte contra el San Gabriel d’Alacant i que també va posicionat en la part alta i que va resultar un rival molt incómode per la seua participacio i esforç en el camp. Però el nostre equip que porta una dinàmica molt bona i la qual el bloc de jugadors ha agafat molta confiança, destaca per la consistència defensiva que el fa crèixer molt. També destacar que la part ofensiva estem aconseguint els gols que en una part de la temporada ens faltava. Borja Martinez i Rodrigo son els principals estilets. En aquest partit el va acompanyar Jordi Montaner.

Esperem que la lesió de Pepe Serrat no siga res i puguem veure d’ací dos setmanes, ja que la setmana que ve el primer equip descansa.

Amunt Pedreguer!!!

Amunt Blavets!!!!