C.E. PEDREGUER

4ª VICTORIA DEL NOSTRE JUVENIL

4ª VICTORIA DEL NOSTRE JUVENIL

Ahir en partit disputat en el Poliesportiu Municipal de Pedreguer, el nostre juvenil format per PAU MIRALLES, DANI FRANCO  (  MARC ), ESCRIG , ISMAEL, VILLALTA ( PAU GÓMEZ ) , ABEL ( GARCIA ) , ESCOBAR , CAMARENA, ROIG , IKER , JOEL (ACHARAF ), va aconseguir la victoria contra el Ciudad de Benidorm «B»per 3 a 1. Els gols els van aconseguir Escobar de penalt i 2 d’Iker.

El CE Pedreguer comença el partit amb excés de confiança en l’eixida de baló, no aconseguien profunditzar ni triangular en tota la primera part.  La lesió primerenca d’Abel trastoca els plans de Raul Romera, amb lo qual ha de fer una substitució i un canvi tàctic. En el lloc d’Abel, ix García, jugador de banda i Escobar ha d’agafar un rol més defensiu.

Al començar la segona part, tenim un penalt a favor que transforma Escobar (debut somniat). Amb l’1 a 0, no controlem el partit i el Benidorm lluitant aconsegueix l’empat. En este temps, cau una tromba d’aigua i després surgix la qualitat d’Iker que en els últims minuts fa dos gols que ens dona la victòria i l’oportunitat de seguir invictes.

Amunt blaves!!!