C.E. PEDREGUER

3 PUNTS DAURATS

3 PUNTS DAURATS

CE PEDREGUER 1-0 RAFELCOFER CF

JUVENIL 4-1 BENISA «B»

Onze: Dani (P), Ivan (C), Miquel, Pepe, Àlex, Eloy (53, Hugo), Jaume, Giménez, Abel (85, Martínez), Cambronero i Cabo (68, Carlos Eduardo).

Partit molt competit entre dos equips que busquen assentar-se en la categoria de Regional Preferent. La temporada passada el resultat va ser d’1-3 en un encontre molt igualat que es va saldar en els últims minuts. La tornada no es va poder disputar degut al maleït COVID-19.

La primera part va ser molt igualada entre els dos equips, hi havia molt de respecte en el terreny de joc, sabedors de la importància de sumar. Poc a destacar, moltes imprecisions dels dos, el Pedreguer tocava més la pilota buscant els desmarques dels davanters i jugades a baló parat ben desbaratades per la defensa rival i el porter Eric Barber, jugador amb passat en el Denia. Per la seua part el Rafelcofer tenia el joc clar, balons a l’esquena de la defensa i jugades a baló parat que van obligar a Dani a fer dues parades per evitar el gol. Ressenyable sense cap dubte la mala fortuna de dos jugadors que van patir una lesió i esperem que es recuperen al més prompte possible. Al descans 0-0.

La segona meitat no va canviar gaire. Molt prompte males notícies per a Eloy que va haver de ser retirat al lesionar-se i va haver de ser substituit per Hugo. El Pedreguer seguia tocant la pilota amb Giménez i Abel com a connectors més ferms. El Rafelcofer intentava incidir amb balons a l’esquena i baló parat però inutilitzats totalment per la defensa blaveta. La més clara del partit va caure en mans d’Abel després de fer una bona paret amb Hugo i plantar-se davant del porter però el llançament va eixir fora desviat. També disposava d’una bona oportunitat Àlex en una apertura en banda de Giménez però el baló el va desviar Eric. En els últims 10 minuts el Rafelcofer es quedava amb un jugador menys i lluny d’amilanar-se va estar millor e inclús va disposar de unes quantes oportunitats per avançar-se en el marcador després de distints errors encadenats per la defensa del Pedreguer. Ja en el 89, bona recuperació en banda dels blavets que acaba en corner. El corner es botat per Àlex, el rebutja Eric i Jaume sense parar-se la pilota amb l’interior la clava a l’esquadra i certifica el seu gran partit i la segona victòria del Pedreguer.

D’altra banda el Juvenil també va guanyar el seu partit davant el Benisa «B». Molt bon partit dels homes de Crespo malgrat que en el minut 8 ja anaven perdent. No van perdre la cara al partit i en 10 minuts va empatar per mitjà de Sergi i Serra feia el 2-1 de penal abans del descans. En la repressa els xavals van eixir molt entonats, Ximo en una falta va fer un autèntic golàs però era anul·lat, ja que era un tir lliure indirecte i no valia la jugada. Ja en el 67 Carlos Eduardo que entrava en la segona part feia el tercer i el quart i definitiu anotava Sergi per partida doble.