C.E. PEDREGUER

UE BENIFAIRÓ 2 VS CE PEDREGUER 1

UE BENIFAIRÓ 2 VS CE PEDREGUER 1

𝘾𝙀 𝙋𝙀𝘿𝙍𝙀𝙂𝙐𝙀𝙍:
Aya, Miralles, Martí, Raúl (Óscar 𝟳𝟱’), Elías, Juanito, Escobar, Carles, Chávez (Mou 𝟱𝟱’) Abel (Serra 𝟴𝟬’) i Sergi (Kelvin 𝟱𝟱’).

El futbol va ser injust amb l’equip de Santos-Juanes, si es cert que els primers compasos del encontre l’equip local va ixir mes unxufat, apropant-se a la porteria de Aya.

A mida que passaven els minuts els blavets agafaven el ritme i mostraren la millor cara, enllaçant jugades i igualant forces, a poc del descans Sergi va tindrer la ocasió mes clara per a trencar el zero a zero.

En la represa els locals s’adelantarien als cinc minuts de joc, restava tot un mon per a buscar el gol, l’equip local ho tenía molt clar, treure del partit i anular al CE Pedreguer, amb molta duressa en el joc i faltes reiterades que el col•legiat no va saber tallar a l’hora, en el 60′ arribaria l’empat per mediació de Juanito al transformar el penal comes sobre ell mateix, justicia en el marcador, trencant-se novament en el 75′ amb el segon del equip local, fins al xiulit final poc futbol es va vore, faltes i mes faltes, acabant amb 10 els de la Valldigna.

Al remat derrota que no empanya el treball i esforç dels nostres jugadors que dimarts tornen als entrenaments pensant ja en el proper encontre.